Viking Toys yrityksenä

Viking Toys on valmistanut leluja vuodesta 1974 lähtien. Ajaton ruotsalainen muotoilu, iloiset värit ja pyöreät muodot ovat tehneet Viking Toysin leluista suosittuja lasten ja tiedostavien aikuisten keskuudessa ympäri maailmaa. Ehkä muistat ne jo omasta lapsuudestasi?

Viking Toys on erikoistunut turvallisten ja laadukkaiden lelujen suunnitteluun ja valmistamiseen 1–5-vuotiaille lapsille. Ensimmäiset leluautot lähtivät tehtailtamme 1970-luvulla, ja siitä lähtien missionamme on ollut valmistaa kestäviä ja turvallisia laatuleluja. Tehdas, jossa lelumme valmistetaan, on sekä ISO 9001 että ISO 14001 -sertifioitu. Laatu, turvallisuus ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme painopisteitä, ja lelumme testataan perinpohjaisesti. Leluvalmistajana haluamme olla paras valinta lapsille, vanhemmille, kasvatusalan ammattilaisille ja maapallolle!

Asetamme leluille tiukat kriteerit. Asiantuntijoina tiedämme, että niiden pitää olla turvallisia, pehmeitä, yksinkertaisia, hiljaisia, kestäviä, astianpesukoneessa pestäviä, haalistumattomia ja huolella suunniteltuja. Haluamme lelujen kuitenkin myös kannustavan leikkimään ja oppimaan ilman aikuisten ohjausta. Toivomme, että lelut inspiroivat lapsia käyttämään mielikuvitustaan ja takaavat vanhempien ja varhaiskasvattajien mielenrauhan.

Viking Toysin visiona on tuoda iloa lasten leikkeihin ympäri maailmaa!

Vores produkter