Lystikkäitä ulkoleluja lapsille

Tunnetun sanonnan mukaan huonoa säätä ei ole olemassakaan, on vain huonoja varusteita. Kun katsoo kuravaatteisiin puettuja hihkuvia lapsia, mieleen saattaa kuitenkin juolahtaa kysymys, mikä saa heidät lähtemään ulos myös sadesäällä.

Ulkolelujen ansiosta lapsilla on pihalla aina hauskaa – sateella ja paisteella! Lähes kaikki Viking Toysin lelut sopivat sekä sisä- että ulkoleikkeihin. Ne on valmistettu haalistumattomasta muovista ja tukevasta ruostumattomasta teräksestä, joten ne kestävät leikkejä, likaa ja vettä. Kaiken lisäksi lelut voi pestä astianpesukoneessa, mikä takaa lasten turvallisuuden ja aikuisten mielenrauhan.

Viking Toys on ulkolelujen asiantuntija ja valmistanut palkittuja leluja jo yli 40 vuoden ajan. Lelumme ovat yksinkertaisia eivätkä vaadi monimutkaista kokoamista tai ympäristölle haitallisia paristoja. Tuotteemme on suunniteltu siivittämään mielikuvista ja kannustamaan lapsia luoviin leikkeihin.

Tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia leluautoja, joilla voi hurjastella niin pihalla, metsässä, leikkipuistossa kuin rannallakin. Monipuolisen mallistomme kulkuneuvot tekevät sateisesta iltapäivästä hiekkalaatikolla aurinkoisimman seikkailun ikinä. Olemme suunnitelleet autoja varten myös hauskoja leikkisettejä ulkokäyttöön. Valikoimamme sisältää esimerkiksi autotalleja ja tarvikkeita muun muassa retkeily-, maatila- ja kaupunkiaiheisiin leikkeihin.

Vesileikit ovat alle viisivuotiaiden lasten suosikkeja, ja lelumme tekevät niistä entistä hauskempia. Valikoimamme sisältää kaikenlaisia aluksia, joilla voi leikkiä sekä rannalla että altaassa: merirosvolaivoja, proomuja, lauttoja, purjeveneitä, hinaus- ja kalastusaluksia sekä poliisiveneitä. Leikkisetteihimme lukeutuvat erikokoiset satamat, joissa on esimerkiksi laskusiltoja ja helikopterin laskeutumispaikkoja, sekä linna, jota ympäröivän vallihaudan voi täyttää vedellä. Vesileikeillä on uusi ulottuvuus!

Tuotteemme