Opettavaisia leluja 1–5-vuotiaille

Jos etsit 1–5-vuotialle lapsille opettavaisia leluja, jotka stimuloivat psyykkistä ja fyysistä kehitystä, kehittävät kognitiivisia taitoja ja parantavat hienomotoriikka sekä silmän ja käden yhteistyötä, löydät etsimäsi meiltä!

Tuotteemme eivät kannusta vain leikkimään, vaan tukevat myös oppimista leikin varjolla. Viking Toys tarjoaa laajan valikoiman opettavaisia leluja 1–5-vuotiaille lapsille.

Lelumme kannustavat vapaaseen ja lapsijohtoiseen leikkiin. Siksi ne eivät sisällä paristoja tai moottoreita eikä niitä ole ohjelmoitu toimimaan tietyllä tavalla, mikä rajoittaisi leikkejä. Yksinkertaisen ja mutkattoman muotoilun ansiosta Viking Toysin tuotteet innostavat lapsia tutkimaan maailmaa vapaan leikin kautta. Iloisen väriset lelut stimuloivat mielikuvitusta ja kannustavat lapsia käyttämään ja kehittämään sitä.

Viking Toysin tuotteiden pyöreät muodot sopivat täydellisesti pienten käsien tutkittavaksi sekä hienomotoriikan ja koordinaation harjoitteluun. Yhteen liitettävät lelut kehittävät myös näppäryyttä ja auttavat ymmärtämään syy-seuraussuhteita. Erimuotoisilla ja -mallisilla opettavaisilla leluilla leikkiminen edistää kognitiivista kehitystä, lajittelu- ja laskutaitoa sekä muotojen tunnistamista. Lelumme siivittävät pienten poikien ja tyttöjen mielikuvitusta. Roolileikkien ja tarinoiden avulla ne tukevat myös kongnitiivistä kehitystä.

Lasten turvallisuus on pitänyt ottaa huomioon päiväkotiympäristön jokaisen osa-alueen suunnittelussa. Luonnollisesti myös siellä käytettävien tarvikkeiden ja lelujen tulee olla harkittuja, turvallisia, opettavaisia ja leikkiin kannustavia. Viking Toysin tuotteet ovat kestäviä, myrkyttömiä ja astianpesukoneessa pestäviä. Ne on suunniteltu käyttöön sekä sisällä että ulkona.

Ympäristössä, jossa on paljon innokkaita ja häliseviä lapsia, melun vähentäminen on tärkeää. Siksi lelumme ovat hiljaisia. Pehmeiden kumipyörien ja huolella suunniteltujen akselien ansiosta leluautomme rullaavat äänettömästi eteenpäin.

Opettavaiset lelumme tekevät oppimisesta helppoa ja hauskaa pienestä pitäen.

Tuotteemme