Myrkyttömiä leluja

Valmistamme myrkyttömiä, 100-prosenttisesti kierrätettäviä leluja. Koska tuotteemme on suunniteltu pienille lapsille, käytämme niissä vain muovia, joka ei sisällä lainkaan ympäristölle tai terveydelle haitallisia aineita.

Valmistamme lelumme ainoastaan uudesta ensiömateriaalista, jotta voimme taata niiden parhaan mahdollisen laadun. Kaikki lelumme suunnitellaan pikkulapsille, jotka tutkivat maailmaa myös laittamalla esineitä suuhunsa. Siksi käytämme vain elintarvikehyväksyttyjä materiaaleja, jotka täyttävät esimerkiksi FDA:n vaatimukset (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

Ympäristöä säästäviä leluja

Olemme sitoutuneet toimintamme alusta alkaen valmistamaan kestäviä leluja, jotka eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja ja ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Välitämme ympäristöstä ja etsimme aina uusia tapoja tehdä toiminnastamme vihreämpää. Olemme siirtymässä öljypohjaisista muoveista biopohjaisiin muoveihin eli myrkyttömät lelumme ovat tulevaisuudessa entistä vastuullisempia. Käyttämämme biopohjainen muovi valmistetaan sokeriruo’osta, joka on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Tämä auttaa pienentämään hiilijalanjälkeämme, koska sokeriruoko sitoo kasvaessaan enemmän hiilidioksidia kuin sen jalostamisesta syntyy. Vihreä vallankumous alkaa klassisista malleistamme. Lelut saavat sen myötä uuden ainutlaatuisen ilmeen, joka erottaa ne nykyisestä valikoimastamme. Tule mukaan suojelemaan maapalloa ja tekemään leikeistä turvallisia ja hauskoja Viking Toysin kanssa!

Tuotteemme