Kestäviä laatuleluja

Viking Toysin kestävät laatulelut ovat mainio vastalääke nykyisin vallitsevalle kertakäyttökulttuurille. Lelut säilyttävät arvonsa ajattoman muotoilun ja erinomaisen laadun ansiosta. Tavoitteenamme on aina ollut valmistaa kestäviä laatuleluja. Otamme nyt askelen eteenpäin osoittamalla maailmalle, että huolehdimme tuotantoketjumme jokaisesta vaiheesta.

Virtaviivainen tuotantoprosessi ja edistyksellinen teknologia yhdistettynä tehtaamme omistautuneen henkilökunnan ammattitaitoon parantavat lelujemme laatua entisestään. Tehtaamme laatu- ja ympäristötyö ovat ISO 9001 ja ISO 14001 –sertifioituja.

Viking Toysille laatu ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita. Lelumme täyttävät peräti seitsemän kansainvälisen standardin vaatimukset: ASTM (USA), EN71 (Eurooppa), ASNZS (Australia), CCPSA (Kanada), CCC (Kiina) sekä JFSL ja ISO 98124 (Japani). Teemme tehtaallamme myös omia testejä, jotta voimme varmistaa, että sieltä lähtevät lelut täyttävät tiukimmat laatustandardit.

Viking Toysin lelut on aina valmistettu myrkyttömistä ja elintarvikehyväksytyistä materiaaleista laadusta tinkimättä. Meidät tunnetaan reippaille ja uteliaille lapsille suunnitelluista laatuleluista. Ne ovat niin kestäviä, että jopa aikuinen voi astua lelujen päälle rikkomatta niitä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut jykevät akselit ja pehmeää muovia olevat rungot takaavat sen, että lelumme kestävät kovaakin käsittelyä sukupolvien ajan. Pienet osat kiinnitetään turvallisesti, jotta ne eivät irtoa ja ole lapselle vaaraksi. Käyttämämme materiaalit puolestaan kestävät vuosien leikit sateessa ja paisteessa. Kestävät laatulelumme eivät mene rikki tai haalistu auringossa, pakkasessa tai sateessa. Lelumme säilyvät hyvässä kunnossa lapselta toiselle ”kertakäyttöisiin” vastineisiinsa verrattuna.

Tuotteemme